Grupul Psaltic "Sfântul Andrei Şaguna" din Sibiu

Programul liturgic în Catedrala Mitropolitană

 LUNI 

06.30 Utrenia 

07.30 Sfânta Liturghie

 18.00 Ceasul IX şi Vecernia

MARŢI

06.30 Utrenia 

07.30 Sfânta Liturghie

 18.00 Ceasul IX şi Vecernia

MIERCURI

06.30 Utrenia 

07.30 Sfânta Liturghie

 18.00 Ceasul IX, Vecernia şi Acatistul Mântuitorului

JOI

06.30 Utrenia 

07.30 Sfânta Liturghie

 18.00 Ceasul IX, Vecernia şi Acatistul Acatistul Sfântului Andrei Şaguna, mitropolitul Transilvaniei

VINERI

06.30 Utrenia 

07.30 Sfânta Liturghie

18.00 Ceasul IX, Vecernie şi Acatistul Buneivestiri

SÂMBĂTĂ

06.30 Utrenia 

07.30 Sfânta Liturghie

18.00 Slujba Privegherii (Vecernie cu Litie, Utrenia şi Ceasul I)

DUMINICĂ 

08.00 Acatistul Mântuitorului Iisus Hristos şi Ceasurile III, VI

09.30 Sfânta Liturghie 

18.00 Ceasul IX şi Vecernia 

CATEDRALA MITROPOLITANĂ ESTE DESCHISĂ ZILNIC ÎNTRE ORELE 06.00- 20.00

 

Reclame
 1. pentru a vedea imaginea intreaga dati click pe imagine!

 2. Doamne ajuta,
  Ar fi bine daca am vedea programul liturgic din saptamana in curs.Unii oameni au munca de asa natura ca abia ajung la sfintele slujbe stiute ,dar daca se schimba ,nu.Multumesc frumos.

 3. Doane ajuta,
  A-ti raspuns foarte repede ,dar programul tot nu e.Astept cu mare drag,mai ales ca va admir foarte mult ,vad cum creste-ti ,cum Bunul Dumnezeu va poarta pasii.Aceeasi admiratie si ptr. Parintele cu initiativa , Marele Parinte Protosinghel Macarie Tutul pe care il admir foarte mult.Post cu folos si ma ierta-ti daca v-am tulburat putin.Doamne ajuta.

 4. In sfarsit !
  Deci se poate ,cu Bunul Dumnezeu in gand sa bucura-ti si alte suflete asa cum ati reusit sa ma bucurati si pe mine acum.Oricum o face-ti prin lucrarea pe care ati inceput-o ,alaturi de Dragul Parinte Macarie.
  Multumesc frumos.Toate bune si sa va auzim in post in fiecare zi.Cu multa admiratie.Doamne ajut.
  Daniela.

 5. Doamne ajuta,
  Daca aveti timp ,poate face-ti cumva sa apara programul liturgic al acestei saptamani.Miercurea uneori e diferit programul catedralei de celelalte zile.
  Multumesc anticipat.Daniela.

 6. Doamne ajuta,
  Vad ca programul apare si e de folos.Multumesc frumos.In frumoasa sarbatoare a Sf Pantelimon a acestei saptamani ,bucurii duhovnicesti multe,o parte vad ca ni le impartasiti si noua D-le Adrian Dobreanu si grupul psaltic.
  Toate bune.

 7. Doamne ajuta,
  Nu se vede foarte ,foarte bine programul ,poate ca ati lipsit aceasta saptamana ,dar eu astept. Poate dupa ce apare aveti timp in zilele urmatoare sa il afisati.Astept cu nerabdare sa va aud intr-un fel,aici pe site,undeva in direct,unde o sa randuie Bunul Dumnezeu.Nu v-am auzit demult.Saptamana cu bucurii si impliniri Grupului Psaltic si D-lui Adrian Dobreanu.Multumesc frumos.

 8. Doamne ajuta,
  Ce surpriza !! Ies din biserica astazi ,PROGRAMUL il gasesc la iesire in conditiile in care aici inca nu e.Si asta dupa bucuria ca la predica a fost Parintele cel drag Macarie, ca la sfarsit a confirmat cele citite cu o seara inainte in ziarul local ca vin Sfintele Moaste din Sfantu Munte.
  Bucurii voua , bucurii Parintelui ,saptamana cu mult folos duhovnicesc pe care de abia o asteptam.
  Daniela.

 9. Doamne ajuta,
  Dintr-un motiv mic cred ,programul nu-l vad aici.Poate inca mai are timp sa apara.Eu astept ,daca nu trebuie sa fug la Catedrala poate e afisat afara,dar uneori cand eu ajung ,dupa programul meu ,slujbele s-au terminat.
  Spor la ce faceti Grupului Psaltic pe care nu l-am auzit demult.
  Toate bune.
  Daniela.

 10. Stimata Doamna Daniela,

  Atat pe acest blog, cat si la avizierul din fata Catedralei, programul liturgic este afisat pentru cei care nu frecventeaza slujbele, sunt straini orasului sau catedralei si pentru a-i informa pe credinciosii care frecventeaza Catedrala despre ce slujbe se vor savarsi la orele deja arhi-cunoscute. Urmarind permanent programul saptamanal al Catedralei, banuiesc ca ati observat orele la care sa savarsesc Sfintele Slujbe, astfel, putandu-va orienta in stabilirea programului Dumneavoastra.
  Desi o mare parte a grupului a lipsit din Sibiu pe perioada vacantei de vara, Grupul a avut activitati. Cei care am ramas in jurul Catedralei am raspuns afirmativ la invitatiile preotilor de a canta la evenimentele din parohiile sau manastirile lor. Astfel, am dat slava lui Dumnezeu, prin cantare, participand la slujba de priveghere si la Sfanta Liturghie la mai multe parohii si manastiri din Arhiepiscopia Sibiului si in Catedrala Mitropolitana.
  Asteptam cu nerabdare inceprea cursurilor, pentru a reveni in Sibiu si restul grupului, avand in plan, pentru urmatoarea perioada, pregatirea concertelor din apropierea Nasterii Domnului.

  Va multumim pentru gandurile bune!

 11. Doamne ajuta,
  Nu ati inteles nimic !! E clar ca orele le stiu ,dar uneori uit sau chiar nu stiu programul ,mai ales al sarbatorilor cu cruce neagra.E un gand bun si daca am vizualizat la inceput de saptamana programul si neputand ajunge ,in mintea mea stiu ce e,stiu cine e in aceasta saptamana.Uneori chiar sunt evenimente care clar schimba programul .In fine,o sa presupun de acum,de ajuns ajung cat pot , Catedrala fiindu-mi un loc tare drag in care as veni in fiecare zi,dar unii lucreaza mereu si in weekend,multe ore si chiar daca locuiesc si traiesc doar in acest oras ,nu se poate sa ajung. Dar uitandu-ma pe cel de saptamana trecuta nu ma ajutati.Pai atunci desfintati rubrica cu programul ,daca e atat de greu sa tine-ti pasul la zi.In ce priveste Grupul Psaltic v-as asculta mereu ,de cate ori ajung la Catedrala neputand alerga dupa voi in imprejurimi.In fine ,spor in ce faceti ,eu tot astept sa va aud cat de mult se poate .In ce ma priveste imi doresc mai putine inlesniri.
  Bucurie.
  Doamne ajuta.
  Daniela.

 12. Aceasta rubrica, unde postam programul liturgic, nu o sa o desfiintam, ci o sa cautam sa o actualizam in timp util.

 13. Doamne ajuta,
  Fie cum puteti voi.Zicea un Parinte drag ca sfintii nu au devenit sfinti stand la o cafea.Unii dintre noi , oamenii atunci cand cineva ne intinde degetul noi ii vrem toata mana.Nu va cer nimic,probabil o sa ma bucur mult at cand o sa va aud cantand.Saptamana cu folos ,cu spor in toate.
  Numai bine.
  Doamne ajuta.
  Dniela.

 14. Doamne ajuta,
  Bucurie mare pentru mine ca am gasit programul ! Sa aveti saptamana frumoasa ,la praznuirea Sfintilor din aceasta saptamana sa va auzim ,daca nu cand se poate.
  Toate bune.Doamne ajuta.
  Daniela.

 15. Doamne ajuta,
  Vad ca reusiti ,cu programul.Nu stiti ce bucurie am si cat imi este de folos.Daca e putin nepotrivit sau daca va conturba putin aceasta perioada in care vrem liniste ,sa-mi fie cu iertare ,dar va iarta mahnirea Bunul Dumnezeu ptr ca celor cu programul foarte aglomerat si cu multe ore de munca ,zi ,noapte ne e de folos.Se zice ca in viata asta pamanteasca nimic nu ramane nerasplatit si ca celor care fac bine ,li se intoarce inzecit.Sigur ca Bunul Dumnezeu pune lucrurile in ordine ,dupa sufletul fiecaruia.Sa va auzim mereu la sfintele slujbe.Saptamana cu folos .
  Daniela.
  Doamne ajuta.

 16. Doamne ajuta,
  LA MULTI ANI ! Grupului psaltic si Parintelui drag Arhimandritul Macarie.Sa fie un an in care sa fi-ti mereu la strana ,sa ne bucuram si sa ne apropiem prin cantarile voastre de ceea ce ne trasmiteti -drumul catre Bunul Dumnezeu si toate ostile ceresti .Cu mare drag va scriu,ptr ca vad ca va straduiti sa postati programul .Bucurie mare ptr mine ,chiar nu aveam cum sa-l intuiesc ,decat in mare sau deloc.Multumesc frumos.O saptamana ,cu urcus spre o deosebit de importanta sarbatoare,cu folos.Sa va auzim zi de zi.Cu drag Daniela.
  Doamne ajuta.

 17. Doamne ajuta,
  Bucurie deplina ,dragii mei.Aseara ,ca de altfel si alta data ati reusit prin straduinta,purtarea de grija a Bunului Dumnezeu sa ne odihniti sufletele prin cantare.Aseara si astazi a lipsit Parintele drag noua Macarie,dar ati fost voi macar aseara.Maine o zi. cu mult folos in sarbatoare fiind.Lipsesc peste saptamana la un curs la Cluj,altfel eram dupa voi,2 sarbatori ,cu mari Sfinti,va pierd.Dar trece si cursul si apoi printre toate sper sa va aud mereu.Sfintii Trei Ierarhi sa va intareasca.
  Doamne ajuta.Daniela

 18. HRISTOS A INVIAT ! GRUPULUI PSALTIC AL CATEDRALEI MITROPOLITANE !
  Invierea Domnului sa bucure sufletele voastre .Hristos cel rastignit si apoi Inviat sa de-a sens existentei sufletelelor noastre. Ne bucurati mereu prin cantare.Ne simtim mai aproape de Bunul Dumnezeu cu voi.Saptamana Luminata sa fiti la locurile voastre ,in cantari.Cu mare drag si admiratie pentru voi .Paste Fericit ! Daniela.

 19. Doamne ajuta,
  Trei bucurii ,trei raspunsuri dragii mei.
  Programul si doua file de pateric ,nimic mai mult .Sa ne gandim la ei ,sa-i praznuim ,sa le spunem necazurile si incercarile prin care trecem.Ei cu siguranta ne asculta ,ne vad,Sa ne gandim la ei ,sa-i ducem cu noi mereu.Multumesc frumos.
  Doamne ajuta.

 20. Doamne ajuta,
  Dragii mei ,programul nu e.Poate ca inca mai e ti9mp sa-l postati .Multumesc.

 21. Doamne ajuta ,
  Mi-am dat seama ca vine frumoasa sarbatoare la CATEDRALA MITROPOLITANA ! Cu slujbe frumoase .Sigur ca asteptam si cand il vedem aici ,ne bucuram.Am dat fuga la Catedrala , la orele cunoscute ,dupa programul stiut.Cel nou ,nu e nici la vizier.A fost bine.Ce bine ar fi daca ati canta voi mereu.Oare o sa se intample aceasta vreodata ? Cu tot dragul.
  Daniela. Doamne ajuta.

 22. Doamne ajuta,
  Multumesc frumos.Zile cu bucurie in urcusul duhovnicesc a ceea ce urmeaza.Numai bine .Cu tot dragul .Daniela.

 23. Doamne ajuta,
  Ne bucuram ca se vede programul , astazi chiar bine.Va tot vedem la strana ,dragii mei.Acolo sa va auzim mereu,intr-o alta frumoasa perioada,mai frumos si mai de folos cu voi ,spre Sfintii Apostoli.Cu drag de voi.Daniela.

 24. Doamne ajuta,
  Mi-e sufletul plin de multumire si bucurie.Va vedem , va auzim mereu.Chiar daca maine lucrez si nu am cum sa ajung la draga mea Catedrala,dupa frumoasa seara cu voi ,maine nu-mi ramane decat sa cred ca la praznicul Sf. Apostoli ve-ti fi si voi, ca de altfel si Parintii slujitori ,unii mereu la Sfantul Altar.Bunul Dumnezeu sa va tina approape si chiar daca vine vacanta si randurile se vot rarefia putin si daca ve-ti fi doar cativa ,am credinta ca ve-ti fi mereu la strana.Cu mare drag .Daniela.

 25. Mulţumim frumos ptr program.Toate bune ,ă vă vedem la Catedrala.
  Doamne ajută.

 26. Ne tot uitam de program.Nimic.Sigur ca mai asteptam.
  Pentru ca astazi se sarbatoresc toti teologii ,va dorim implinire ,cei care v-ati gasit vocatia, cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa rodeasca aceasta atat in folosul vostru cat mai ales sa duceti mai departe aceste invataturi lasate de cei trei Ierarhi,sa fi-ti lumina si de folos celor din jur.
  Sa va vedem mereu la strana.Cu drag.
  Doamne ajuta.

 27. Daca as vrea sa mă spovedesc , care este programul? Multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: