Grupul Psaltic "Sfântul Andrei Şaguna" din Sibiu

Media

 


Reclame
 1. Imi aduc aminte fiecare cantare care am facut-o impreuna;Sa dea Domnul sa cantam cat mai mult impreuna!

 2. Acolo unde cuvantul nu poate exprima intru totul un anume simtamant, cea mai sublima forma de exprimare a sa este cuvantarea cantata, iar vocea celui ce canta devine jerfa bineplacuta adusa Domnului.

 3. Bucurie mare si pace aduc in suflet aceste cantece minunate…

 4. Felicitari tuturor baietilor! Foarte frumos! Catedrala ar trebui sa fie mandra!

 5. foarte frumos,,,o muzica ce te inalta si te traspune intr-o alta lume,,,te simti parca ai fi alaturi de ingeri…Sa dea domnul sa ajungeti sa cantati si alaturi de ingeri la fel de frumos,,,dar pana atunci sa ne bucurati pe noi cu aceste minunate cantari…

 6. TOT MAI SUS! Rugati-va MULT! RUgati-va! Lucrati impreuna mereu! Veti ajunge sus! Municiti ca numai asa va inchegati si fiti INTELEGATORI unul fata de altul! Sa va ajutati acolo unde nu poate cineva! Aveti potential! Aveti RAVNA!
  Puneti-L pe Hristos mereu inaintea voastra si sa nu va lipseasca Rugaciunea si macar o Sf.Liturghie cantata pe saptamana IMPREUNA!
  Sa fiti Binecuvantati de Maica Domnului!

 7. Felicitari pentru toti, nimeni nu este mai prejos. Maica Domnului v’a adunat impreuna pentru a o slavi! Bucurati-va!

 8. Catedrala trebuie sa fie mandra cu un asemenea grup psaltic, aveti voci extraordinare.Felicitari pentru toti si dirijorului de care sunt foarte mandra.

 9. Felicitari baieti pentru vocile curate si frumoase pe care le aveti! Secretul succesului este munca, iar repetitia este mama invataturii! Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi muzicale …. dar din punct de vedere al pozitiei corpului in timpul cantarii, imi permit! D-l din stanga dirijorului ar trebui sa ridice ochii mai mult din partitura, sa mai priveasca publicul din cand in cand, iar pe dirijor tot timpul! Am vazut cateva anunturi pe internet ca cei de la Iasi, in timpul verii, au un Masterclass de Cant Bizantin, cu tot felul de profesori straini ca sustin cursuri acolo. Anul acesta este intre 4 – 9 iulie…… Altceva …. Doamne ajuta la repetitii si la scoala!

 10. Hristos a înviat!

  Cu bucurie vă anunţăm că au început înscrierile pentru ediţia a IV-a a Masterclass-ului de Cânt Bizantin de la Iaşi ce se va desfăşura anul acesta în perioada 4 – 8 iulie 2011. Va fi o ediţie cu totul specială în care tema centrală o reprezintă metodele de aprofundare ale glasurilor bizantine – teorie şi practică. Pe lângă cursurile inconfundabile ale maestrului Georgios Konstantinou de la Conservatorul de Stat din Atena, vom putea audia exemplificări ale scărilor muzicale prin execuţiile interpreţilor la instrumente bizantine, Prof. Christos Tsiamoulis
  şi Asist. Ioannis Avramidis. Va fi, deasemenea, prima ediţie care îşi propune o trecere prin toate glasurile bisericeşti la nivel practic, având ca bază teoretică Gramatica muzicii psaltice
  scrisă de Georgios Konstantinou.

  Inscrierile se fac direct pe pagina http://www.mcbis.ro. Numărul de locuri este limitat!

  Va asteptam cu drag!

 11. Cata caldura daruiti cu aceste cantece…FELICITARI!

 12. bravo!!! foarte frumos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: